Informasjon
Opprette en parvis forbindelse med trådløse signalomformere

Z-Wave

Opprette en parvis forbindelse med trådløse signalomformere

1. Klikk på knappen Endre innstillinger på Harmony-startsiden
  2. Klikk på Endre i kolonnen Lys
  3. Når du er klar til å opprette den parvise forbindelsen, klikker du på Lampekonfigurasjon
  4. Kople fjernkontrollen 890 Pro (primær) til usb-kabelen
  5. Når oppdateringen er fullført, følger du instruksjonene på skjermen Konfigurer Z-Wave-komponenter
  6. Når du er ferdig med å opprette forbindelser med andre rom, kan du velge alternativet Velg nytt sted og deretter Gå til konfigurering av signalomformer
  7. Fjernkontrollen viser meldingen "Du må legge til minst en signalomformer i nettverket". Klikk på Legg til
    Hvis du har flere signalomformere, velger du en fra listen Signalomformere
  8. Fjernkontrollen viser meldingen "Hold Connect-knappen på signalomformeren inne til statuslampen slår seg på."
    Det er nå kunden skal trykke på Connect-knappen på signalomformeren
  9. Klikk på Fullført på fjernkontrollen når du har opprettet parvise forbindelser for alle signalomformerne
  10. Fjernkontrollen viser meldingen "Konfigurering fullført. Kople usb-ledningen til fjernkontrollen". Kople til usb-kabelen og trykk på Neste i programvaren.
  11. Etter at du har koplet til fjernkontrollen og fullført forbindelseskontrollen, viser skjermen hvilke moduler eller omformere som har en parvis forbindelse
  12. Klikk på Neste for å fortsette, og Fullført når alle komponentene har en parvis forbindelse. Hvis ikke alle komponentene har en parvis forbindelse, gjentar du trinnene under Lampekonfigurasjon for de komponentene som ikke har en forbindelse
  13. Oppdater fjernkontrollen for å bruke endringene på fjernkontrollen og signalomformeren

Skjermer du kommer til å se: